888 Sport

200 kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Denna sajt, som etablerades 2005, tillhör en av branschen största onlinespelgrupper. På 888 Sport bör du inte ha några problem med att hitta matcher och evenemang som intresserar dig. Du kan bland annat satsa pengar på fotboll, golf, boxning, hästsport och cricket. 888 Sports har en sajt som är enkelt uppbyggd.

Så kommer du igång med ditt spelande

Det första steget till att tjäna storkovan på sportsbetting tar du genom att registrera ett spelkonto på sajten. En grundläggande förutsättning för att du ska kunna spela på 888 Sport är att du har fyllt 18 år.

När du väl har kommit så långt så ska du fylla på ditt spelkonto med pengar. Därefter kan du göra dina satsningar. En fördel med att spela på 888 Sport är att sajten bland annat finns i en svensk språkversion.

Licens

Gibraltar. Det innebär att du inte behöver betala någon skatt för eventuella vinster. Företaget finns registrerat på Londonbörsen.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA, MasterCard, NETeller och banköverföring. Transaktionerna är säkra och går snabbt.

Odds och erbjudanden

888 Sport kan alltid erbjuda bra odds. När du registrerar dig som ny spelare på 888 Sport så får du ta del av ett mycket generöst välkomsterbjudande, som ger dig ett härligt tillskott till din spelkassa.

Kundsupport

För direkt kontakt med kundsupport ringer du 020-79 58 03. Detta nummer är gratis, och svensk kundsupport finns att tillgå mellan 08.00 och 21.00. Du kan också ställa dina frågor via live-chatt eller e-post. 888 Sport är i regel mycket snabba på att ge svar på inkomna frågor.

Ansvarsfullt spelande

Ta det alltid lugnt, och satsa aldrig mer pengar än vad du har råd med att förlora. Om du har svårt att hålla i slantarna kan det vara en god idé att göra upp en spelbudget, som förslagsvis sträcker sig över en månad. Därmed har du hela tiden koll på hur mycket pengar som du har att röra dig med. Låna aldrig pengar för att finansiera ditt spelande på 888 Sport.

Sajt

http://sport.888.com/se/