Bet24

100% upp till 500kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Bet24 är en av de största sportsbettingaktörerna på marknaden. Här kan du bland annat satsa på fotboll, golf, tennis, boxning och basket. Vidare kan Bet24 också erbjuda odds på, i sammanhanget, lite mer perifera händelser inom exempelvis politik. Utbudet av sportsbetting på Bet24 är stort och sajten är väletablerad, vilket borgar för en seriositet och ett genomgripande säkerhetstänkande beträffande transaktioner.

Så kommer du igång med ditt spelande

Först och främst måste du registrera ett spelkonto, varpå du får ett användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på Bet24. Därefter måste du överföra pengar till ditt spelkonto. Du gör din satsning under kategorin ”Betting”. På vänster sida följer du med i det löpande oddset.

När du gjort dina val så klickar du på satsa, och sedan godkänner du vadet. Svårare än så är det inte. Om du skulle vinna pengar på ditt vad som sätts dessa in direkt på ditt spelkonto. Kom dock ihåg att du måste ha fyllt 18 år för att kunna öppna ett spelkonto och få din Bet24 bonus.

Licens

Bet24 har fått sin spellicens från Malta.

Insättnings- och uttagsalternativ

Spelsajten kan erbjuda en rad olika insättnings- och uttagsalternativ, däribland VISA, MasterCard, Solo, Switch, Bank Wire, Moneybookers och NETeller. Du kan också välja mellan ett flertal valutor som exempelvis SEK, EUR, USD, GBP, NOK och DKK.

Odds och erbjudanden

På Bet24 finns det spel med både rörliga, såväl som fasta odds.

Kundsupport

För direkt kontakt med Bet24 ringer du 020-79 47 34. Kundsupporten tar emot ditt samtal vardagar mellan 09.00 och 22.00, samt 10.00 till 21.00 på lördagar och söndagar. Du kan också få assistans via live-chatt, eller vanlig e-post. Bet24 är snabba på att svara på dina frågor.

Ansvarsfullt spelande

Sportsbetting på Bet24 är tänkt att vara en lustfylld upplevelse som sätter lite extra krydda på vardagen. Du bör således inte betrakta ditt spelande på Bet24 som ett sätt att försörja dig. För att du inte ska spela bort mer pengar än vad du har råd med, så bör du alltid göra upp en budget för ditt spelande som förslagsvis sträcker sig över en månad. På så vis vet du alltid hur mycket pengar som du har att röra dig med.

Sajt

www.bet24.com/