Bet365

1000kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Det brittiska spelbolaget Bet 365 tillhandahåller sportsbetting, såväl som kasino, poker och bingo. Bet 365 är en mycket etablerad aktör på marknaden, och är idag bland de största privata företagen i hela Storbritannien. Hos Bet 365 kan du bland annat satsa på fotboll, ishockey, trav och motorsport.

Så kommer du igång med ditt spelande

Den första du gör är att teckna ett spelkonto. För att kunna göra detta så måste du ha fyllt 18 år. När du väl fått dina inloggningsuppgifter så ska du fylla på ditt spelkonto med pengar. Därefter är det bara att börja satsa. Bet 365 har en hemsida som är snygg och lättnavigerad. Sajten finns bland annat i svensk språkversion.

Licens

Storbritannien.

Insättnings- och uttagsalternativ

Bank, Check, Mastercard, VISA, Moneybookers, NETeller, Click2Pay, Entropay, Ukash och PaySafeCard. När du genomför transaktioner så kan du vara tryggt förvissad om att de sker på ett säkert sätt. Utbetalning av vinster sker snabbt.

Odds och erbjudanden

Bet 365 stoltserar med att erbjuda marknadens största utbud av liveodds. En stor fördel med Bet 365 är att de också streamar ett stort antal av de evenemang som du kan spela på. Möjligheten att följa händelseutvecklingen i realtid ger onekligen en extra krydda till spelandet. Bet 365 erbjuder en startbonus på 1 000 kronor för nya spelare.

Kundsupport

Om du har några frågor om ditt spelande på Bet 365, som du inte tycker att du får svar på under ”Hjälpsektionen”, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget. Du når Bet 365 på telefonnummer 020-79 83 65. Den svenska kundtjänsten är tillgänglig mellan 10.00 och 01.00, veckans alla dagar.

Ansvarsfullt spelande

För att du inte ska spela bort mer pengar än vad du har råd med är det mycket viktigt att du gör upp en budget för ditt spelande på Bet 365. Gör upp en budget som sträcker sig över en tämligen lång tidsperiod, exempelvis en månad. På så vis vet du hela tiden hur mycket pengar som du har att röra dig med. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att finansiera ditt spelande på Bet 365.