Betfair

300 kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Oddsbörsen Betfair är upplagd så att, det istället för ett ombud, är spelarnas vad som står emot varandra. Varje dag spelar omkring 15 miljoner människor världen över på Betfair. Du kan välja mellan sporter som fotboll, hockey, handboll, tennis, motorsport, golf, innebandy och boxning. En stor fördel med Betfair är att sajten finns i en svensk språkversion.

Så kommer du igång med ditt spelande

Allt du behöver göra för att komma igång med ditt spelande på Betfair är att skapa ett spelkonto och sedan fylla på det med pengar. Sajten är smart och enkelt uppbyggd. Om du är under 18 år så får du dock inte skapa ett spelkonto hos Betfair.

Licens

Storbritannien. Eftersom licensen är utfärdad i ett EU-land så behöver du inte betala någon skatt på eventuella utgifter.

Insättnings- och uttagsalternativ

Betfair medger en rad olika insättnings- och uttagsalternativ, däribland VISA, MasterCard, NETeller, Western Union, Moneybookers och banköverföring. Insättningsavgiften skiljer sig åt mellan de olika alternativen.

Odds och erbjudanden

Systemet där spelarnas vad formar oddsen ger möjlighet till potentiellt större odds. Kom ihåg att oddsen i regel stiger mer ju närmare evenemanget man kommer. Detta av den enkla anledning att det då är fler spelare på marknaden. När du öppnat ett konto och satsat 100 kronor på ett, eller flera spel, så får du tillbaka 100 kronor, oavsett om du vunnits eller förlorat.

Kundsupport

Om du har några frågor angående ditt spelande så ska du inte tveka att höra av dig till Betfair. För direktkontakt via telefon, ringer du 08-505 201 69. Kundtjänsten kan ta emot samtal dygnet runt.

Ansvarsfullt spelande

Ditt spelande på Betfair är tänkt att vara en rolig förstörelse. Men för vissa innebär spelande på nätet att man dras in i negativ spiral. Man gör av med mer pengar än vad man har råd med, men kan trots detta inte slita sig från spelande. Därför att det alltid en god idé att göra upp en budget som sträcker sig över förlagsvis en månad. Har du minderåriga i hushållet så ska du vara extra noga med att skydda dina inloggningsuppgifter.