Betsson

100 kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Betsson är en central aktör på marknaden när det gäller sportsbetting. Sajten startades av tre svenskar 2001 och har sedan dess vuxit explosionsartat. Förutom sportsbetting så kan Betsson även erbjuda poker, kasino och lotter. Bland annat kan Betsson ge dig odds inom fotboll, ishockey, golf, basket och tennis. Förutom sport kan du även satsa inom kategorierna väder, politik och näringsliv samt musik.

Så kommer du igång med ditt spelande

Att komma igång med sitt spelande på Betsson går både snabbt och enkelt. En stor fördel är att sajten finns i en svensk språkversion. Kom dock ihåg att du måste ha fyllt 18 år för att kunna teckna ett spelkonto hos Betsson. Efter att du fyllt på ditt spelkonto med pengar så är det bara att sätta igång med satsande. Sajten är pedagogiskt upplagd och din klickar dig enkelt från sport, till aktuellt evenemang, och sedan bestämmer du dig för hur du vill satsa.

Licens

Malta. Det innebär att du inte behöver betala någon skatt på eventuella vinster.

Insättnings- och uttagsalternativ

Betsson medger en rad olika insättnings- och uttagsalternativ. Du kan exempelvis välja mellan kreditkort, NETeller, Moneybookers och Click2Pay. När du göra dina transaktioner till och från spelkontot hos Betsson så kan du vara förvissad om att de går snabbt och säkert.

Odds och erbjudanden

Betsson sportsbettingavdelning kan erbjuda bra odds på ett stort antal evenemang och enskilda matcher. För en ökad spänning kan du också prova på Live-odds. Förutom detta skyltas det med vilka matcher som är mest populära för dagen.

Kundsupport

Om du har några frågor som rör ditt sportsbettande på Betsson, och som du inte tycker att du får svar på via avdelningen ”FAQ”, så kan du ringa 020-79 90 04. Kundsupporten kan ta emot ditt samtal dygnet runt. Du kan också få hjälp via live-chatt och vanlig e-post.

Ansvarsfullt spelande

Innan du tecknar ett spelkonto hos Betsson så är det en god idé att fundera på hur mycket pengar du har råd att spela för. Gör gärna upp en budget som sträcker sig över en längre tid. Kom ihåg att du aldrig ska låna pengar för att kunna spela på Betsson. Om det finns minderåriga som kan komma åt din dator så är det viktigt att du ser till så att de inte tar över ditt konto på Betsson.