BetUs

Besök Sidan
Ladda ner

Recension

BetUs är en amerikansk sajt, som sedan 1994, erbjudit sportsbetting till miljontals kunder. Utbudet av odds är stort, och du lär inte ha några problem med att hitta en sport eller ett evenemang som intresserar dig. Några av de sporter som du kan välja mellan är fotboll, tennis, baseball, ishockey, handboll, surfing och hästkapplöpning. Totalt handlar det om mer än 50 sporter. Fokus ligger, av naturliga skäl, på de sporter som i första hand intresserar de amerikanska spelarna. På sajten finns också möjlighet att prova på kasino och poker.

Så kommer du igång med ditt spelande

Att komma igång med sitt spelande på BetUs går snabbt och enkelt. Först tecknar du ett användarkonto, där du fyller i dina uppgifter, och sedan är det bara att fylla på detta konto med pengar och göra din första satsning. För att kunna teckna ett spelkonto hos BetUs så måste du dock ha fyllt 18 år. Vidare är det viktigt att komma ihåg att spelare endast får ha ett konto hos BetUs. En nackdel med sajten är också att den tyvärr inte finns i svenska språkversion.

Licens

Sedan etableringen 1994 har BetUs representerat seriositet på marknaden. Företaget har har fått sin licens från Costa Rica.

Insättnings- och uttagsalternativ

Som kund hos BetUs kan du välja mellan flertalet olika insättnings- och uttagsmöjligheter. Eftersom BetUs är en mycket seriös aktör på marknaden så behöver du aldrig fundera på huruvida dina transaktioner sker säkert.

Odds och erbjudanden

BetUs kan erbjuda dig förmånliga odds på ett stort att matcher och evenemang. Vid din första insättning på ditt spelkonto får du en bonus på 50 %.Om du lockar till dig en kompis till sajten får du en skön bonus på 25 %, när din vän gör sin första insättning. Generellt kan man säga att det är mycket fördelaktigt att göra sina satsningar på sport hos BetUs.

Kundsupport

Det enklaste sättet att ta kontakt med BetUs kundsupport är att göra det via e-post. De är i regel snabba med att svara på frågor från kunder. Har du frågor om ditt nya konto kan du ringa 1-800-973-6659.

Ansvarsfullt spelande

Lägg tidigt upp en strategi för ditt spelande hos BetUs. Fundera på hur mycket pengar som du har råd med att avvara, och bestäm sedan hur lång tid pengarna bör räcka. Ditt spelande på BetUs är inte tänkt att vara en huvudsaklig inkomstkälla, utan ett trevligt sätt att sätta lite extra krydda på vardagen. Om det finns minderåriga i ditt hushåll så ska du vara extra noga med att skydda dina inloggningsuppgifter till BetUs.