Betway

250 kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Betway är en mycket bra spelsajt som kan erbjuda odds på ett stort antal sporter. Du kan exempelvis satsa på fotboll, ishockey, motorsport, rugby, cykel, boxning och basket. Vidare kan du också spela diverse kändisar, som exempel huruvida en viss skådespelaren kommer att tilldelas en Oscar under det kommande året.

Så kommer du igång med ditt spelande

Betway är en spelsajt som lämpar sig utmärkt, oavsett om du är nybörjare eller van spelare. För att du ska kunna teckna ett spelkonto hos Betway så måste du dock ha fyllt 18 år. När du väl fyllt i dina användaruppgifter är det bara till att fylla på spelkontot och och göra dina satsningar. Du hittar en lista över de sporter som erbjuds till vänster i ditt browserfönster. Sedan är det bara att klicka sig vidare. En stor fördel med Betway är att sajten finns i svensk språkversion, och det är därmed mycket lätt att navigera sig. Betways oddspel funkar lika bra i Windows- som i Macmiljö.

Licens

Lotteries and Gaming Authority (LGA) på Malta. Detta innebär att du slipper betala skatt på de eventuella vinster som du gör.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA, MasterCard, ClickandBuy, Moneybookers, NETeller, Click2Pay, PaysafeCard och överföring via bank. Betway är ett företag som sätter spelarnas säkerhet i första rummet. Därför kan du vara tryggt förvissad om att Betways transaktioner sker snabbt och säkert.

Odds och erbjudanden

Det stora utbudet av odds är något som ger Betway ett mycket högt betyg. Betway kan erbjuda en mycket generös välkomstbonus. Som ny spelare på sajten får du gratisspel på upp till 1 000 kronor när du lägger ett spel på minst 1,70 kronor i odds. Vidare erbjuder Betway livebetting varje dag. Betway kan erbjuda en mycket generös välkomstbonus.

Kundsupport

Svaren på de vanligaste frågona kan du hitta direkt på sajten, under fliken ”FAQ”. Du kan också ta kontakt med Betways kundtjänst via e-post. De är i regel mycket snabba på att svara på sina kunders frågor.

Ansvarsfullt spelande

Bestäm dig direkt när du börjar spela för mycket som du anser dig ha råd att spendera. Ifall du har tänkt att spela på Betway över en längre tid så är det en god idé att göra upp en vecko- eller månadsbudget. Därmed har du hela tiden uppsikt över hur mycket pengar som du har att röra dig med. Om det finns minderåriga i hushållet så ska du se till att de inte får tillgång till ditt spelkonto.