Bwin

100 kr
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Bwin är ett stort företag som bland annat erbjuder sportsbetting, men även poker, casino och games. Företaget har flera miljoner medlemmar, och sajten är ett umtärkt altrnativ för dig, oberoende om du är van spelare eller nybörjare. Några av de sporter du kan satsa pengar på är fotboll, ishockey, tennis, boxning, golf och bordtennis.

Så kommer du igång med ditt spelande

För att kunna spela på Bwin så måste du teckna ett spelkonto. Du måste dock ha fyllt 18 år för att kunna ta del av spel på Bwin. Vidare så nekas spelare bosatta i USA medlemskap hos Bwin. Sajten är enkelt och smart upplagd och det är lätt att navigera sig. En annan stor fördel med Bwin är att sajten finns i svensk version. Förutom allt detta kan du också spela via Bwin i din mobiltelefon.

Licens

Gibraltar. Det innebär att du inte behöver betala någon skatt på eventuella vinster.

Insättnings- och uttagsalternativ

Bwin erbjuder snabba och säkra insättningar och uttag. De metoder som godkänns är VISA, MasterCard, Diners Club, NETeller, ClickandBuy, Moeybookers, banköverförong, Free Bet, Ukash och Western Union. Kom ihåg att olika minimi- och maximigränser är kopplade till de olika betalningsalternativen.

Odds och erbjudanden

Bwin är en spelsajt som har genomgående bra odds, med livespel. På sajten har du bra koll på sistaminutenspel, och fotbollshöjdpunkter. Du kan också kryssa för så att du får de senaste oddsen skickade till dig med e-post. Systemet är smart inställt så att du väljer vilka dagar du är intresserade av att få utskicket.

Kundsupport

För direkt kontakt med Bwin ringer du +350-200 778 16. Du kan också ta kontakt med företaget via e-post. Under fliken ”FAQ” hittar du också svaren på de vanligaste frågorna som ställs till kundsupporten.

Ansvarsfullt spelande

Ditt spelande på Bwin är tänkt att vara en förstöelse som sätter lite extra krydda på vardagen. Spelandet är inte tänkt som ett sätt att försörja sig. Kom därför ihåg att du aldrig ska spela om mer pengar än vad du har råd med att förlora. När det gäller sportsbettinghandlar det mycket om att kunna hålla sig uppdaterad om de olika sporterna och lagen. Att plugga på den senaste statistiken är således en mycket god idé om du ska kunna göra bra satsningar.