Canbet

Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Canbet är en sajt för spel och betting. Eftersom sajen är brittisk så erbjuds, förutom ett basutbud av klassiska sporter, även odds på hund- och hästrace. Vidare erbjuds även odds på evenemang som Eurovision Song Contest. Canbet kan rekommenderas till både nybörjare och vana spelare. Visserligen erbjuder Canbet fler spelformer än 1, X, 2 men de är inte så många.

Så kommer du igång med ditt spelande

Innan du kan börja satsa dina pengar på Canbet så måste du teckna ett spelkonto. Det är dock en procedur som går kvickt. Kom dock ihåg att Canbet endast godkänner spelare som har fyllt 18 år. En nackdel med Canbet är att sajten inte finns i svensk språkversion. Annars är det relativt lätt att navigera sig på sajten.

Licens

Storbritannien, och därmed slipper du betala skatt på eventuella vinster.

Insättnings- och uttagsalternativ

Som spelare på Canbet så kan du välja mellan en rad olika insättnings- och uttagsmöjligheter, såsom VISA, MasterCard, Maestro, Entropay, NETeller och Moneybookers. Canbet är en mycket seriös aktör som värvar om sin kunders säkerhet vid transaktioner. För uttag ligger behandlingstiden vanligen mellan en till två dagar. Ibland kan det dock ta upp till tio dagar.

Odds och erbjudanden

När du anmäler dig som medlem till Canbet så får du 100 % bonus på insättningar som överskrider 25 EUR. Om du lyckas med att värva en kompis till sajten så får du en bonus på 25 EUR, och din kompis en bonus på 15 EUR.

Kundsupport

Om du har några frågor så kan du ta kontakt med Canbets kundtjänst på telefonnummer +44-208 996 5608. Du kan även hitta mycket matnyttig information om du klickar på fliken ”Help & Rules”. Vidare kan du också få hjälp via e-post och live-chatt. Kundsupporten är snabba på att svara på dina frågor.

Ansvarsfullt spelande

Var noga med att minderåriga som använder samma dator som du, inte kan logga in på ditt konto. När du spelar på Canbet kan det vara en god idé att göra upp en budget, som förslagsvis sträcker sig över en månad. Det ger dig en trygghet då du vet exakt hur mycket pengar som du har att röra dig med.