Eurobet

$600
Besök Sidan
Ladda ner

Recension

Eurobet är en perfekt sajt för dig som gillar odds och sportsbetting. På spelsajten, som har funnits sedan 1995 och därmed är en av de mest etablerade aktörerna på marknaden, kan du välja och vraka mellan olika sporter och evenemang. Du kan exempelvis satsa på fotboll, hockey, F1, tennis, golf, basket och cykling.

Så kommer du igång med ditt spelande

Det första du ska göra för att kunna spela på Eurobet är att teckna ett användarkonto. En grundläggande förutsättning för detta är att du har fyllt 18 år. När du fyllt i alla uppgifter så är det bara till att ladda ditt spelkonto med pengar och sätta igång med dina satsningar. Eurobet, som finns i svensk språkversion, är en mycket lättnavigerad sajt.

Licens

Storbritannien, vilket innebär att du slipper betala skatt på eventuella vinster.

Insättnings- och uttagsalternativ

Eurobet medger en rad olika insättnings- och uttagsalternativ, såsom Visa, Mastercard, NETeller och Moneybookers. Transaktionerna går snabbt och sker på ett mycket tillförlitligt sätt.

Odds och erbjudanden

På sajten erbjuds bra odds. Du kan också ta del av spännande live-betting. Väljer du att öppna ett spelkonto så får du 50 % på din första insättning, upp till 950 kronor. Som spelare på Eurobet så behöver du knappast sitta overksam långa stunder. I ett fönster visas de evenemang och matcher som står närmast på tur. Under kategorin ”Spelhöjdpunker” kan du också läsa faktatexter om de mest spännande matcherna. Eurobet hjälper dig med att ha koll på vad som händer inom sportvärlden.

Kundsupport

För direkt kontakt med Eurobets kundsupport ringer du 0200-88 75 54. Du kommer att få hjälp på engelska. Vidare kan du också skicka e-post till Eurobet. Personalen på kundavdelningen är mycket snabba på att svara på frågor. Du hittar också en mängd matnyttig information om spelande ifall du klickar på kategorin ”Om oss”, längst ner på sajtens förstasida.

Ansvarsfullt spelande

Välj hur mycket du tänkt att spela för innan du gör din första satsning. Lägg upp en budget som sträcker sig över exempelvis en hel månad. På så vis har du hela tid koll på hur mycket pengar som du har att röra dig. Ditt spelande på Eurobet är tänkt att vara en förströelse som sätter lite extra krydda på vardagen, och inte ett sätt att försörja sig. Viktigt är också att du ser till så att minderåriga inte kommer över ditt användarkonto.